sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Tajunnanvirtaa | Mursunpaskaa versio 3.0

Hei kaikki! It´s me, Jerkko. Viime ajasta onkin aikaa. Vuonna 2012 tuli naputeltua tänne viimeisin leffa-arvostelu keskellä kuuminta blogien aallonharjaa. Sit tuli elämä vastaan ja nää hommat jäi. Monta kertaa tauon alottamisen jälkeen mietin, että milloin jatkan kirjoittamista. Aika kului mutta tekstiä ei tullut. Jossain vaiheessa aloin miettimään, että tekisin Youtubeen lyhyitä leffa-arvosteluja omaksi ilokseni, mutta kaikki tekninen säätäminen ahdisti liikaa. Joten sekin jäi takataskuun muhimaan kuin puoliksi syöty kauraleipä.

Pikakelataan nykyhetkeen. Rakkaus elokuvia kohtaan ei ole hävinnyt minnekään ja myös halu purkaa ajatuksia leffoista on entistä vahvempi. Ja nyt kun suoratoistot ja nettivuokraamot ovat entistä suuremmassa roolissa, on myös tarjonnan määrä huikeaa. Ja viimeinen tönäisy kirjoittamiseen tuli hyvältä ystävältäni Akulta, jonka kannustamana tartuin sähköiseen kuulakärkikynään.

Siksi päätin nyt ainakin kokeilla taas kirjoittamista ja tuoda esiin omia fiiliksiä leffoista joita olen nähnyt. Sisältö ja tekninen toteutus tulee varmasti muuttumaan kunhan pääsee taas takaisin bloggerin ajatusmaailmaan, joten stay tuned ja mukavia lukuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti